Wespen bestrijden

Wespennest verwijderen in Groningen?


Hebt u last van een wespenplaag of wilt u een wespennest laten verwijderen in Groningen? De Milieudienst verwijdert wespennesten zo milieuvriendelijk mogelijk tegen een betaalbare prijs.

Zelf een wespennest verwijderen is geen eenvoudige taak. Onze medewerkers zijn gecertificeerd en vakbekwaam om een wespenbestrijding uit te voeren. Milieudienst Groningen werkt met bestrijdingsmiddelen die alleen gecertificeerd verkrijgbaar zijn. Deze bestrijdingsmiddelen zullen in tegenstelling tot zelf aangeschafte producten alle wespen verwijderen. Bij zelf aangeschafte bestrijdingsmiddelen is de kans groot dat niet alle wespen worden bestreden, wat voor nieuwe wespen kan zorgen.

Hoe gaan wij te werk bij een wespenbestrijding in Groningen?


Wespen bestrijden vraagt om een gestructureerde werkwijze. Ten eerste gaan we op zoek naar de exacte locatie van de wespenplaag. Wij lokaliseren het wespennest via de vliegroute van de wespen. We dragen speciale pakken bij het wespen bestrijden omdat de wespen zullen proberen te steken.

Wespen nestelen zich in de kieren en gaatjes van muren. Hier kunt u alvast zelf op zoek gaan naar de mogelijke locatie van het wespennest.

Contact opnemen met Milieudienst Groningen | Wespennest verwijderen

Neem contact met ons op via het contactformulier. Hier kunt u het probleem toelichten en uw contactgegevens invullen. Wij beantwoorden uw aanvraag zo snel mogelijk en bepalen vervolgens de prijs. Of bel ons via 050 367 1000 (tijdens kantooruren) of mail de Milieudienst. Het kan zo zijn dat de kosten hoger uitvallen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij inschakeling van een hoogwerker.

Kosten bij een huurwoning of kamer

Woont u in een huurwoning of kamer in Groningen? Overleg eerst met de verhuurder voordat u een wespenbestrijder inschakelt. Dit met het oog op de betaling van de factuur. In een aantal gevallen neemt de verhuurder de kosten voor eigen rekening. Na akkoord nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op om een afspraak in te plannen.

Voorzorgsmaatregelen na verwijdering van een wespennest

Na verwijdering van de wespenplaag geven wij u gratis en vrijblijvende voorzorgsmaatregelen hoe u uw woning of pand geheel wespen-werend kunt maken. Onze vakkundige experts geven u effectieve tips wat u kunt doen om wespen en andere ongedierte in uw woning of pand voorgoed buiten de deur te houden.

Direct contact?

Bel ons: 050 367 1000 of vul het formulier in.

Waar u alvast rekening mee moet houden:

Zelf een wespenplaag of wespennesten verwijderen kan voor nare situaties zorgen. Als u niet beschikt over de gecertificeerde bestrijdingsmiddelen en uitrusting, kan het bestrijden van wespen averechts werken. Wij adviseren om de uitvliegopeningen in kieren en naden niet te dichten. Dit maakt de wespen agressief, waardoor de wespen op zoek gaan naar andere ingangen. Dit kan schade geven aan uw woning of pand. In de buurt van een wesp houdt u uw gezicht beschermd en uw mond gesloten.

Vragen over bestrijding van wespen

Hebt u vragen over bestrijding van wespen? Neem contact met ons op via het contactformulier. Hebt u andere vragen? Wij staan iedere werkdag klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bel ons via 050 367 1000 (tijdens kantooruren) of mail de Milieudienst.
wijn icoon

2,7 miljard

Glazen en flessen gerecycled
stapel papier icoon

6,8 biljoen

papier en karton gerecycled
huis icoon

1,4 miljard

Puin weggeruimd bij huizen
druppels icoon

850 miljoen

Liter water gezuiverd
milieudienst logo witmilieudienst logo dotlogo gemeente groningen
logo isologo vca