Dutch NL English EN
Ongediertebestrijding

Plaagdierbeheersing

Vervelende bezoekers?

Heeft u last van plaagdieren zoals muizen of wespen? Neem contact op met de Milieudienst. Milieudienst Groningen heeft gecertificeerde plaagdierbeheersers in dienst. Onze plaagdierbeheersers werken zo milieuvriendelijk mogelijk. Als het mogelijk is, proberen ze de overlast te voorkomen. Bijvoorbeeld door mogelijke voedsel- of schuilplaatsen of toegangswegen van de plaagdieren aan te pakken. Onze medewerkers gebruiken alleen bestrijdingsmiddelen als dat echt niet anders kan. Uiteraard gebruiken ze alleen wettelijk toegestane middelen en beslist niet meer dan nodig is.

Voor bedrijven bieden wij preventie plaagdierbeheersing aan. De plaagdierbeheerser bezoekt uw bedrijf meerdere malen per jaar om overlast van plaagdieren te voorkomen. Ieder bezoek zal worden vastgelegd in een digitaal logboek. Hierin worden de resultaten van het onderzoek vermeld en eventuele aanbevelingen gedaan voor bouwkundige aanpassingen. U ontvangt hiervoor een inlognaam met een inlogcode, zodat u zelf de voortgang van de plaagdierbeheersing kunt monitoren.

Direct contact?

Wij informeren u graag. Bel 14 050 of 050 367 1000 of gebruik het contactformulier.

Muskusratten

Wilt u melding maken van een muskusrat? Neem dan contact op met het Waterschap Noorderzijlvest of het Waterschap Hunze en Aa's.
wijn icoon

2,7 miljard

Glazen en flessen gerecycled
stapel papier icoon

6,8 biljoen

papier en karton gerecycled
huis icoon

1,4 miljard

Puin weggeruimd bij huizen
druppels icoon

850 miljoen

Liter water gezuiverd
Dutch NL English EN
milieudienst logo witmilieudienst logo dotlogo gemeente groningen
logo isologo vca