Meer resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
 Duurzaam transport
Klanten beoordelen ons met 4/5
Milieuvriendelijk
  •  Duurzaam transport
  • Klanten beoordelen ons met 3,9/5
  • Milieuvriendelijk
Muis

Dierplaagbeheersing bedrijven

Vervelende bezoekers

Plaagdieren zoals muizen, ratten en mieren kunnen zeer schadelijk zijn voor uw zorgvuldig opgebouwde reputatie. Milieudienst Groningen helpt u professioneel van plaagdieren af.

De Milieudienst adviseert u graag. Onze goed opgeleide en gekwalificeerde medewerkers helpen u niet alleen van plaagdieren af, maar kijken ook naar de oorzaak. Ze werken altijd op de meest effectieve en milieuvriendelijke manier. Uiteraard gebruiken ze alleen wettelijk toegestane middelen. Voor het opvragen van een offerte kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Controles HACCP

Ondernemers in de voedsel –en horecabranche hebben te maken met de zogenaamde HACCP (Hazard Analysis of Critical Control Points) regelgeving. Dit betekent dat uw bedrijf een beheersplan moet hebben op het gebied van plaagdierbeheersing. Ieder controlebezoek van de dierplaagbeheerser zal worden vastgelegd in een digitaal logboek waarin u zelf kunt inloggen. Hierin kunt u zelf de bezoeken monitoren.

Direct contact?

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek met één van onze medewerkers contact op met de Milieudienst. Bel 050 367 1000 of gebruik het contactformulier.
Dierplaagbeheersing
wijn icoon

2,7 miljard

Glazen en flessen gerecycled
stapel papier icoon

6,8 biljoen

papier en karton gerecycled
huis icoon

1,4 miljard

Puin weggeruimd bij huizen
druppels icoon

850 miljoen

Liter water gezuiverd
milieudienst logo witmilieudienst logo dotlogo gemeente groningen
logo isologo vca