U bent hier

Vervelende bezoekers?

Muizen, ratten, vliegen, kakkerlakken en andere plaagdieren of insecten kunnen zeer schadelijk zijn voor uw zorgvuldig opgebouwde reputatie. Maar wat doet u ertegen als u ermee te maken krijgt?

De Milieudienst adviseert u graag. Onze goed opgeleide en gekwalificeerde medewerkers helpen u niet alleen van plaagdieren af, maar kijken ook naar de oorzaak. Ze werken altijd op de meest effectieve en milieuvriendelijke manier. Uiteraard gebruiken ze alleen wettelijk toegestane middelen.

Controles HACCP

Ondernemers in de voedsel –en horecabranche hebben te maken met de zogenaamde HACCP (Hazard Analysis of Critical Control Points) regelgeving. Dit betekent dat uw bedrijf minimaal 8 keer per jaar moet worden gecontroleerd op plaagdieren. Onze medewerkers nemen u veel werk uit handen door deze controles uit te voeren. Daarna ontvangt u van ons een inspectierapport.

Contact

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek met één van onze medewerkers contact op met de Milieudienst. Bel 050 367 1000 of gebruik het contactformulier.

Muskusratten

Wilt u melding maken van een muskusrat? Neem dan contact op met het Waterschap Noorderzijlvest of het Waterschap Hunze en Aa's.